Overslaan en naar de inhoud gaan

NEDERLANDSE VERENIGING VAN AMATEUR VLIEGTUIGBOUWERS

Nieuw bestuur ANMI

Ingediend door admin - ICT op

Op 10 december j.l. is het bestuur van de stichting ANMI overgedragen aan de nieuwe bestuursleden. Hiermee komt er weer een nauwere samenwerking tussen NVAV en ANMI en is ook de continuïteit van de geluidsmetingen in Nederland voor de toekomst zeker gesteld.

In het nieuwe bestuur zitten Joop Sint Jago (voorzitter), Bart Karhoff (secretaris) en Arjen van Pinxteren (penningmeester). Frans Diepeveen is de nieuwe kwaliteitsfunctionaris. De meetploeg is versterkt met André Gremmen en Harry Aarts. Van de “oude” ploeg blijven Martin van de Broek en Jan de Jong deel uitmaken van het team.
En gelukkig kunnen we nog gebruiken maken van de kennis van Dorus Lendering en ook Folkert Pijper heeft toegezegd mee te helpen zolang dat nodig is.

Iedereen is op zowel praktisch als theoretisch niveau opgeleid en we gaan het nieuwe meetseizoen met veel vertrouwen tegemoet.

Het bestuur bedankt de vertrekkende bestuurders en medewerkers voor de fijne samenwerking. We zullen “alles op alles” zetten om het goede werkt voort te zetten.

bestuur ANMI
vlnr: Ine Pijper, Bart Karhoff, Frans Diepeveen, Folkert Pijper, Dorus Lendering, John Vlaar, Joop Sint Jago, Martien de Wit, Pieter van der Voort, Marja Lendering (niet op foto)