Overslaan en naar de inhoud gaan

NEDERLANDSE VERENIGING VAN AMATEUR VLIEGTUIGBOUWERS

Kerstbrief 2022

Ingediend door admin - ICT op

nj

Beste leden,

Mijn termijn als voorzitter loopt op 25 februari a.s. tijdens de ALV af. Aangezien ik me niet herkiesbaar stel, betekent dit dat er dan een einde komt aan mijn voorzitterschap.
Ik vind het een hele eer om voorzitter te mogen zijn geweest van deze vereniging. Ik heb veel geleerd, zowel als bestuurder als bouwer/vlieger. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen dat in mij is gesteld en ook diegenen bedanken die veel van hun vrije tijd hebben besteed aan het beter maken van de NVAV.
De NVAV bevindt zich in goede staat. Er is volop kennis en kunde aanwezig, we staan er financieel goed voor en de belangstelling voor amateurbouw is groter dan ooit. Ik hoop dat we tijdens de ALV volgend jaar een enthousiaste nieuwe voorzitter mogen begroeten.
Ik ben zeer verheugd met de ontwikkelingen rondom de hernieuwde samenwerking tussen ANMI en NVAV. Dat die twee weer dicht bij elkaar staan voelt als heel natuurlijk aan. Er is op de site hierover een nieuwsbericht geplaatst.
Ik wens een ieder fijne feestdagen en een nieuw jaar met veel mooie en veilige vluchten en uiteraard ook veel bouwplezier.

rv7
Eerste vlucht PH-YAR

Vriendelijke groeten
Joop Sint Jago