Jeugdlidmaatschap

Ben je student of jonger dan 18 jaar en heb je interesse in vliegen en in het zelf bouwen van vliegtuigen? Wil je hiervan de smaak te pakken krijgen? En koester je misschien de droom om ooit zelf aan een vliegtuig te gaan sleutelen?

Dan ben je bij de NVAV aan het goede adres! De NVAV verwelkomt studenten met een speciaal jeugdlidmaatschap voor slechts €20 per jaar, zolang je studeert of jonger bent dan 18 jaar.

Wat krijg je er voor?

Als jeugdlid kun je profiteren van de technische kennis, de ervaring en de evenementen binnen onze vereniging. Er zijn regelmatig NVAV fly-ins en maandelijks verenigingsdagen waarop een interessante presentatie wordt gegeven (over bijv. onderhoud, regelgeving, techniek of vliegavonturen) of een excursie, waarbij je zelfbouwvliegers kunt ontmoeten.

Er zijn ook NVAV zelfbouwers die best graag met assistentie van een jeugdlid hun project zouden willen versnellen, om eerder de lucht in te kunnen gaan. Je kunt daarbij de handen uit de mouwen steken en ervaring opdoen bij de bouw, de tests en het vliegen.

Nieuwsgierig?

Kom dan eens vrijblijvend rondneuzen op een van onze verenigingsdagen of tijdens een fly-in. Je kunt dan natuurlijk verschillende zelfbouw vliegtuigen bezichtigen en vragen stellen. Of misschien wel even mee omhoog! Zie de agenda op onze website.

Aanmelden

Op de website staat het speciale aanmeldingsformulier voor studenten. We vragen ook naar een kopie van je collegekaart. Je krijgt daarvoor het volledig lidmaatschap met stemrecht naar rato (1/5). Het jeugdlidmaatschap eindigt bij opzegging en anders zodra de studie is voltooid, of als je 18 bent geworden en een betaalde baan is gevonden. Je bent tevens geabonneerd op onze maandelijkse Safety-Note en ons clubblad Profiel, die beiden digitaal worden verspreid.

Afdrukken E-mail