Overslaan en naar de inhoud gaan

NEDERLANDSE VERENIGING VAN AMATEUR VLIEGTUIGBOUWERS

50-jarig jubileumfeest NVAV en flyin

NVAV bestaat 50 jaar

Naar de volledige informatiepagina Direct naar naar het inschrijfformulier

Dus tijd voor een leuk feestje!

Al ruim vijftig jaar begeleidt de NVAV amateur vliegtuigbouwers in hun lange weg naar de bouw van een luchtwaardig vervoersmiddel. Een vliegtuig dat je helemaal zelf bouwt, hoe uniek is dat? De NVAV is dan ook een bijzondere club met een gedeelde passie voor het bouwen van vliegtuigen.

En dat al meer dan 50 jaar en dus is het tijd voor een heus jubileum.

Op zaterdag 10 september zal een groot diner dansant plaatsvinden op Breda International Airport bij het moderne restaurant Bargo. Alle leden en oudleden zijn van harte welkom en kunnen zich via het inschrijfformulier aanmelden.

En wil je eens weten hoe leuk de NVAV daadwerkelijk is? Dat kan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor niet-leden, maar vol=vol. Dus meld je nu snel aan via het inschrijfformulier.

Het hele weekend staat in het teken van het 50-jarig jubileum van de NVAV. We houden een ware Fly In in het weekend van 10 en 11 september. Graag willen we tijdens die twee dagen zoveel mogelijk vliegers en vliegtuigen uitnodigen naar EHSE.

Een Fly In is sowieso super leuk om naar toe te komen, daarnaast er zijn veel meer redenen waarom je tijdens 10 en/of 11 september zeker naar Seppe wilt komen. Ten eerste betaal je slechts € 10 voor een landing tijdens die dagen. En verder zijn er demo’s van de Tiger Formation, zweefvliegtuigen, modelvliegtuigen en de lokale para’s. Tevens zijn de vliegtuigen van het Vliegend Museum te bewonderen. En voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd, er is een ware foodtruck en een barristo koffiekar aanwezig op het terrein.

Geen enkele reden dus om weg te blijven! Meld je nu aan!

Een feest in goede banen leiden gaat niet zonder vrijwilligers. We helpen wil kan zich melden technische.zaken@nvav.nl .

Breda International Airport

EHSE

Datum en tijd:
Eindtijd:
Kosten:
€0
Bijlage Size
PosterNVAVFlyIn2022_0.pdf (432.12 KB) 432.12 KB